Din virksomhed fortjener de bedst egnede medarbejde

- Vi ved, hvordan du finder dem

Rekruttering af de rette medarbejdere er en afgørende faktor for virksomheder i udvikling.
Mens nogle virksomheder selv har ressourcer til at finde og udvælge nye medarbejdere, vælger andre at outsource opgaven. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi har erfaring med hele rekrutteringsprocessen, og er vant til at tiltrække og udvælge de bedst egnede kandidater. I samarbejde med virksomheden skræddersyer vi et rekrutteringsforløb, der minimerer risikoen for dyre fejlansættelser, og samtidig giver dig og dine kolleger muligheden for at fastholde fokus på den daglige drift.

Det eneste du skal, er at deltage i et indledende møde med os, afholde samtaler med de udvalgte kandidater (typisk 3-5 personer), og udvælge din nye medarbejder.

Du kan med andre ord, fortsætte med at have fokus på driften i din virksomhed, så tager vi os af resten, og gør det vi er bedste til.

Kolbeck garanterer en professionel og effektiv håndtering af hele ansættelsesforløbet, og sørger for, du kun får præsenteret de bedst egnede kandidater. Når den nye medarbejder er fundet, bidrager vi gerne med sparring og opfølgning, så både medarbejder og arbejdsgiver sikres en god opstart.

Kontakt Kolbeck på 70 70 78 10, for at høre mere om, hvordan vi finder din næste medarbejder.

Når vi rekrutterer en ny medarbejder, er vores mål altid, at vi rammer rigtigt første gang.