Fra nedriver til tilbudsberegner

Nogle gange skal man en alternativ vej til fast arbejde. Mikkel som ses på nedenstående billede, startede i maj som nedriver hos Kolbeck. I dag sidder han i en fast stilling som tilbudsberegner for J. Jensens Jyllandsafdeling. Mikkel har en uddannelse som arkitekt og har været selvstændig i flere år.

Vi fik en lille snak med Mikkel, og spurgte om han havde nogle gode råd til andre jobsøgere. Han nævner som det første, at man skal være positiv indstillet overfor nye udfordringer og have lysten til, at ville lære nyt. Desuden skal man selvfølgelig udvise engagement og være mødestabil.

Mikkel har i dag en spændende arbejdsdag med mange og meget varierende opgaver. Udover at udregne tilbud, deltager han i licitationer, er med på besigtigelser samt med i planlægningen af fremtidige opgaver.

Udover de interessante opgaver, nyder Mikkel igen at have noget meningsfuldt at stå op til samt samspillet med sine gode kollegaer.

Mikkel siger til slut: ”Jeg er rigtig glad for jeg sagde ja til at være vikar, ellers havde jeg aldrig fået denne enestående chance.”